• Time

    Activity

    Minutes

    7:45-8:05

    Arrival/Breakfast/Dear

    20 minutes

    8:05-8:15

    Hygiene/Tooth Brushing social skills/science

    10 minutes

    8:15-8:30

    Oral Language: Pledge, Morning Message, Calendar, Songs with movement

    15 minutes

    8:30-8:45

    Circle time/Oral Language Development and intro of centers

    15 minutes

    8:45-9:15

    Special rotations:

    ·        Monday: Tech Lab

    ·        Tuesday: Gross motor minor (15min)

    ·        Wednesday:(A) Library (B) Science

    ·        Thursday: Gross Motor Minor (15min)

    ·        Friday: Letter of the week activities

    ·        Daily hand washing (10min)

    30 Minutes

    9:15-10:15

    Language Arts

    ·        Read aloud #1

    ·        Whole group/shared writing

    ·        Centers (Math, Science, Social Studies)

    ·        Small Groups

    ·        Anecdotal records

    60 minutes

    10:15-10:45

    Lunch

    30 minutes

    10:45-11:15

    Social Studies

    ·        Dental Hygiene After  lunch /Restroom, hand washing/science social(15min)

    ·        Read Aloud #2

    30 minutes

    11:15-12:15

    Circle time/Math

    ·        Whole Group Focus

    ·        Small Groups and centers

    ·        Centers include-Literacy, Science and Math

     

     

    60 minutes

    12:15-12:45

    Science

    ·        Read aloud #3

    30  minutes

    12:45-1:30

    Gross Motor

    45 minutes

    1:40-2:25

    Rest time

    45 minutes

    2:25-2:40

    Snack/social skills

    15 minutes

    2:40-2:55

    Journals (reflective for social studies, math or science)

    15 minutes

    2:55-3:00

    Dismissal/Reflection of the day

    5 minutes

    2013-2014

     
     
Last Modified on June 5, 2014