• Mrs. Perez’s Pre-K4 Schedule

    Time

    Subject

    Minutes

    7:15-7:45

    Meet and Greet  Students (Paraprofessional) Review Letter of the week

    30 Minutes

    7:45-7:55

    Breakfast/Listen to Announcements/Pledge

    15 Minutes

    7:55-8:15

    D.E.A.R. Time

    20 Minutes

    8:15-8:25

    Restroom Break/Transition

    10 Minutes

    8:25-8:55

    Math Time Whole Group/Calendar

    1st Read Aloud

    30 Minutes

    8:55-10:10

    Small Group Instruction/Learning Centers/Rotation of groups

    *Oral Language Concepts/ABC Time

    *Writing Process

    75 Minutes

    10:10-10:35

    Journal Time

    25 Minutes

    10:35-10:45

    Restroom Break/Preparation for Lunch

    10 Minutes

    10:45-11:15

    Lunch Time

    30 Minutes

    11:15-11:35

    Transition/Restroom

    20 Minutes

    11:35-12:05

    Gross Motor Skills

    30 Minutes

    12:05-12:15

    Transition

    10 Minutes

    12:15-12:25

    Second Read Aloud/Science/Social Studies

    10 Minutes

    12:25-12:40

    Music and Movement

    30 Minutes

    12:40-1:25

    Quiet Time (Teacher Planning Time)

    45 Minutes

    1:25-1:40

    3rd Read Aloud

    15 Minutes

    1:40-2:40

    Small Group Instruction-Math

    *Learning Centers

    60 Minutes

    2:40-2:55

    Snacks/Read Aloud

    15 Minutes

    2:55-3:10

    Preparation for Dismissal

    15 Minutes

          *Teacher Planning Time 12:40-1:25

                *Para’s Lunch 11:40-12:10

                *Library Time Every other Monday-7:55-8:25