• MONDAY-FRIDAY
     (On Alternating Tuesdays Library 7:55-8:25am
       and on Alternating Fridays Health 12: 56-1:40)

    7:45-7:55

    Breakfast (Pledge, Morning Message)

    7:55 8:25

    - Reading-Whole Group              (30min.)                                                    -Opening Routines                           - Daily Language (Phonemic Awareness)                                        - Word Study (Phonics and Vocabulary)                                        - Skills and Strategies (Comprehension and Decodable Readers)

    8:25- 8:55

    RTI Small Group –

    Small Group/Centers (30min.)              

    8:55- 9:40

    - Small Group/Centers (30min.)              

    -Decodable Reader                           -Vocabulary Readers                         - Leveled Readers                                               -Independent Reading and Centers                                                         

    Language Arts                                (15min)                                                   -Grammar                                          -spelling 

    9:40- 10:10

    -writing  Dr. Gentry

    (30min.)              

    10:10-

    10:55

     Conference

    (Specials- P.E, Art, Music)

    10:55-12:26

    - CSCOPE Math Lesson

    (30 min.)

    -11:35-11:55- Math RTI

    -Daily Warm-Ups/ (20 mins.)

      Problem solving

    -Reteach (20 mins.)                       

    12:26 -

    12:56

    -Lunch

    12:56- 1:40

    -Social Studies (45 min.)           

    1:40- 2:10

    -Math (Small group 30 min.)

    2:10-2:55

    - Science (45 min.)                            -Stem Scopes                                                 -Read Aloud                                       -Lab

    -Snack

    2:55- 3:10

    -Review/Reading/LA

    3:10-3:15

    Dismissal