eeMrs. Flores's Scheduleee
2012-2013

 

                                              
                                                   
                  
7:15-7:40Meet and greet Students (Paraprofessional)25 minutes
   
7:40-7:55Breakfast/Listening to Nursery Rhymes/FingerPlays15 minutes
   
8:00-8:20DEAR Time(Independent Reading)/Restroom Break20 minutes
   
8:25-8:55Math Time -Whole Group -SLA (11)   30 minutes
 Calendar, Music, Movement     
 *Paraprofessional Reinforces Oral language, Letter Recognition, 
 Phonemic Awarenes, Fine Motor Skills-ELA(10) 
8:55-9:25Math Time -Whole Group-ELA  (10)     30 minutes
 Calendar, Music, Movement     
 *Paraprofessional Reinforces Oral language, Letter Recognition, 
 Phonemic Awarenes, Fine Motor Skills-SLA(11) 
9:25-9:30Transition5 minutes
9:30-10:00Small Group Instruction/Centers-Rotation of groups30 minutes
 *SLA(11) 
 Math Instruction 
 Oral Language Concepts 
 ABC Time 
  
 Para Table----Games/Handwriting,ABC,Reteach 
  
10:00-10:35Journal Time-Independent Writing- One on one adult under writing35 minutes
10:35-10:45Transition/Prep for Lunch/Restroom10 minutes
   
10:45-11:15Lunch30 minutes
11:15-11:35Transition(Review rote counting)/Restroom Break20 minutes
11:35-12:05Gross Motor Skills30 minutes
12:05-12:25Fingerplays/Music/ESL20 minutes
12:25-12:402nd. Read Aloud-SLA(11)15 minutes
 Para's Table Read Aloud (ELA-10) 
12:40-1:25Review/Conference Period45 minutes
1:25-1:453rd. Read Aloud ESL( Science or Social Studies)/Snack20 minutes
1:45-2:45Small Group Instruction/Centers-Rotation of Groups60 minutes
 Teacher Table 
 *SLA(11) 
 *Math Instruction 
 *Oral Language Concepts 
 *ABC Time 
 *Writing Process 
   
 Para Table----Games/Handwriting,Reteach 
2:45-2:55Transition10 minutes
2:55-3:10Closing/Preparation for dismissal15 minutes
*Teacher Conference 12:40-1:25
*Para lunch duty 10:45-11:40
*Para's lunch 11:40-12:10