MONDAY

 

 

TUESDAY

 

 

WEDNESDAY

 

 

THURDSAY

 

 

FRIDAY

 

 

7:40 – 7:55 (15 min)

 

 

Administrative Tasks:

 

 

Breakfast            Attendance

 

 

Announcements   Pledge

 

 

 

7:40 – 7:55 (15 min)

 

 

Administrative Tasks:

 

 

Breakfast            Attendance

 

 

Announcements   Pledge

 

 

7:40 – 7:55 (15 min)

 

 

Administrative Tasks:

 

 

Breakfast            Attendance

 

 

Announcements   Pledge

 

 

7:40 – 7:55 (15 min)

 

 

Administrative Tasks:

 

 

Breakfast            Attendance

 

 

Announcements   Pledge

 

 

7:40 – 7:55 (15 min)

 

 

Administrative Tasks:

 

 

Breakfast            Attendance

 

 

Announcements   Pledge

 

 

8:00 – 8:45 (45 min)

 

 

Intervention: Reading Tier II

 

 

Soar to Success

 

 

 

8:00 – 8:45 (45 min)

 

 

Intervention: Reading Tier II

 

 

Soar to Success

 

 

8:00 – 8:45 (45 min)

 

 

Intervention: Reading Tier II

 

 

Soar to Success

 

 

8:00 – 8:45 (45 min)

 

 

Intervention: Reading Tier II

 

 

Soar to Success

 

 

8:00 – 8:45 (45 min)

 

 

Intervention: Reading Tier II

 

 

Soar to Success

 

 

8:45 – 10:00 (75 min)

 

 

ELAR Reading: Whole/Shared Group- 30 min

Guided Reading – 3 Groups 45 min

8:45 – 10:00 (75 min)

 

 

ELAR Reading: Whole/Shared Group- 30 min

Guided Reading – 3 Groups

45 min

 

 

(Lilbrary every other week)

 

 

8:45 – 10:00 (75 min)

 

 

ELAR Reading:

 

 

Whole/Shared Group- 30 min
Guided Reading – 3 Groups

 

 

45 min

 

 

8:45 – 10:00 (75 min)

 

 

ELAR Reading:

 

 

Whole/Shared Group- 30 min
Guided Reading – 3 Groups

 

 

45 min

 

 

8:45 – 10:00 (75 min)

 

 

ELAR Reading:

 

 

Whole/Shared Group- 30 min
Guided Reading – 3 Groups

 

 

45 min

 

 

10:00– 10:30 (30 min)

ELAR Writing: Spelling 10 min Language Arts 10 min Writing 10 min

10:00– 10:30 (30 min)

 ELAR Writing: Spelling 10 min Language Arts 10 min Writing 10 min

10:00– 10:30 (30 min)

ELAR Writing: Spelling 10 min Language Arts 10 min Writing 10 min

10:00– 10:30 (30 min)

ELAR Writing: Spelling 10 min Language Arts 10 min Writing 10 min

10:00– 10:30 (30 min)

ELAR Writing: Spelling 10 min Language Arts 10 min Writing 10 min

10:30 – 10:40 (10 min) Read Aloud/SS Integration

10:30 – 10:40 (10 min) Read Aloud/SS Integration

 

10:30 – 10:40 (10 min) Read Aloud/SS Integration

10:30 – 10:40 (10 min) Read Aloud/SS Integration

10:30 – 10:40 (10 min) Read Aloud/SS Integration

10:40-11:10 (30 min)

Lunch 

 

10:40-11:10 (30 min)

Lunch

10:40-11:10 (30 min)

Lunch

10:40-11:10 (30 min)

 Lunch

10:40-11:10 (30 min)

 Lunch

 

11:10 – 12:40 (90 min)

Math: Pearson Math/Warm-Ups 20 min.

Tier II - Mentoring Minds 20 min. CSCOPE 50 min

 

 

 

11:10 – 12:40 (90 min)

Math: Pearson Math/Warm-Ups 20 min.

 Tier II - Mentoring Minds 20 min. CSCOPE 50 min

 

 

11:10 – 12:40 (90 min)

Math: Pearson Math/Warm-Ups 20 min.

Tier II - Mentoring Minds 20 min. CSCOPE 50 min

11:10 – 12:40 (90 min)

Math:Pearson Math/Warm-Ups 20 min.

Tier II - Mentoring Minds 20 min. CSCOPE 50 min

11:10 – 12:40 (90 min)

Math: Pearson Math/Warm-Ups 20 min.

Tier II - Mentoring Minds 20 min. CSCOPE 50 min

12:40 – 1:40 (60 min)

Science: Stemscope & CSCOPE 

12:05-12:40  (35 min)

 Social Studies :CSCOPE

12:05-12:40  (35 min)

 Social Studies : CSCOPE

12:40 – 1:40 (60 min)

Science: Stemscope & CSCOPE

12:40 – 1:40 (60 min)

 Science: Stemscope & CSCOPE

1:40 – 2:15 (35 min)

Social Studies: CSCOPE 

Science Lab 1:15-2:15 (60 min) CSCOPE and Stemscope

Science Lab 1:15-2:15 (60 min) CSCOPE and Stemscope

 

 

1:40 – 2:15 (35 min)

 Computer Lab Day

1:40 – 2:15 (35 min)

Social Studies: CSCOPE

2:15 – 3:10 Conference

2:15 – 3:10 Conference 

2:15 – 3:10 Conference

 

 

 

2:15 – 3:10 Conference

 

 

 

2:15 – 3:10 Conference