Mr. Mendoza’s Class                                                                       

745:8:05

Arrival/Breakfast/Bathroom/DEAR

20 minutes

8:05-8:25

Calendar

20 minutes

8:25-8:40

Circle Time (Oral Language Development)

15 minutes

8:40-8:50

1st Read Aloud

10 minutes

8:50-8:55

Transition

5 minutes

8:55-940

Small groups/Centers (Language Arts)

45  minutes

T/Fri 9:15-9:45

 

T:Computer Lab

Fri: Library(A)/Science(B)

30 minutes

9:45-10:30

 

Conference/ Gross Motor

45 minutes

10:30-10:45

Bathroom/Handwashing

15 minutes

10:45-11:15

Lunch (Oral language-Family Style)

30 minutes

11:15-11:30

Dental Hygiene (Science)/Bathroom

15 minutes

11:30-11:55

Gross Motor/Structured Play

25 minutes

11:55-12:15

2ndRead Aloud (Science/Social Studies)

20minutes

12:15-12:20

JournalWriting

5minutes

12:20-12:40

Circle Time (Math)

20 minutes

12:40-12:45

Transition

5 minutes

12:45-1:30

Rest Time

45 minutes

1:15-1:25

Restroom

10 minutes

1:30-1:40

Bathroom/Handwashing (Science)

10 minutes

1:40-1:55

Snack(Social Studies)

15 minutes

1:55-2:40

Small groups/Centers (Math)

45 minutes

2:40-2:45

Transition/Clean up

5 minutes

2:45-2:55

3rd Read Aloud

10 minutes

2:55-3:00

Dismissal

5 minutes